پیام آذری

آخرين مطالب

« تصور کنید اگر من یکی از این کارها را می‌کردم چه می‌شد» | «ما می‌دانستیم که ...» | انتقاد شدید اوباما و هریس از ترامپ سیاسی

« تصور کنید اگر من یکی از این کارها را می‌کردم چه می‌شد» | «ما می‌دانستیم که ...» | انتقاد شدید اوباما و هریس از ترامپ
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش همشهری آنلاین،‌ همچنان که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور ایالات متحده روند اتخاذ تصمیمات جنجالی در حوزه‌های مختلف اعم از سیاست داخلی، مهاجرت، تجارت و حوزه‌های دیگر را ادامه می‌دهد «باراک اوباما»، رئیس جمهور دموکرات اسبق این کشور و «کامالا هریس»، معاون رئیس جمهور در دولت سابق متعلق به «جو بایدن» و رقیب دموکرات ترامپ در انتخابات 2024، انتقادات شدیدی را از این روند مطرح کردند.
اوباما که قبل از شروع دولت اول دونالد ترامپ در سال 2017، به دومین دور ریاست جمهوری خود پایان داد دست به انتقاد از تلاش‌های ترامپ برای تغییر شکل دولت فدرال، سرکوب مهاجران و مخالفان سیاسی و ارعاب رسانه‌ها و تشکیلات قضایی در ایالات متحده زد.
به نوشته سی‌ان‌ان، اوباما در اظهاراتی در محل کالج هملیتون گفت: «بعد از مدتها برای اولین بار این صحبت‌های علنی را مطرح می‌کنم. مدتی مشغول تماشای وضعیت بودم.»
او خاطرنشان کرد: «تصور کنید اگر من یکی از این کارها را می‌کردم چه می‌شد. غیر قابل تصور است که همین طرف‌هایی که حالا ساکت هستند چنین رفتاری از سمت من یا خیلی از روسای جمهور قبل از من را تحمل می‌کردند.»
اوباما با تاکید بر این که تعرفه‌های تجاری جدید اعلام شده از سوی ترامپ را اتفاق خوبی برای آمریکا نمی‌داند اما همچنین تصریح کرد که بیشتر نگران نقض حقوق مردم از سوی کاخ سفید است.
رئیس جمهور دموکرات اسبق ایالات متحده در این سخنرانی خطاب به جمعی از دانشجویان خاطرنشان کرد: «من نگرانی خیلی عمیق‌تری دارم از اینکه دولت فدرال دانشگاه‌ها را از بابت تسلیم نکردن دانشجویانی که دارند از حق خود برای آزادی بیان استفاده می‌کنند تهدید می‌کند.»
او ادامه داد: «این که کاخ سفید بتواند به شرکت‌های وکالت بگوید در صورت بر عهده گرفتن وکالت طرفهای مورد تنفر ما شما را عملا از تجارت خود محروم می‌کنیم یا عملا وکالت مردم را برای شما ممنوع می‌کنیم چنین رفتاری مغایر با پیمان اساسی ما آمریکایی‌ها است.»
اوباما در زمان تبلیغات مربوط به انتخابات ریاست جمهوری 2024 ایالات متحده از کامالا هریس، نامزد دموکرات‌ها در این انتخابات حمایت کرده و نسبت به تبعات رسیدن مجدد دونالد ترامپ به ریاست جمهوری کشورش هشدار داده بود. او در زمان این تبلیغات هشدار داده بود: «صرف این که (ترامپ) مثل احمق‌ها رفتار می‌کند به این معنی نیست که ریاست جمهوری او خطرناک نخواهد بود.»
کامالا هریس نیز در اظهاراتی تاکید کرد اقدامات جنجالی ترامپ از زمان بازگشتش به ریاست جمهوری قابل پیش‌بینی بودند.
هریس در سخنرانی در یک اجلاس بیان کرد: «ما می‌دانستیم که خیلی از این اتفاقات خواهند افتاد. اما من اینجا نیامده‌ام که به شما بگویم که قبلا به شما هشدار داده بودم که این طور می‌شود.»
معاون رئیس جمهور سابق آمریکا گفت که تایید می‌کند بازگشت ترامپ به کاخ سفید باعث ایجاد «احساس ترس فراوان» شده است.
او ادامه داد: «ما شاهد هستیم که سازمان‌ها ساکت مانده‌اند. ما کسانی را می‌بینیم که تسلیم تهدیداتی که صراحتا مغایر با قانون اساسی هستند شده‌اند. اینها چیزهایی هستند که ما در هر روز از چند ماه گذشته در کشورمان شاهد بوده‌ایم و این وضعیت به طرزی موجه باعث ایجاد یک احساس ترس فراوان می‌شود.»
ترامپ چند روز پیش نیز از توافقی با یک شرکت حقوقی که «داگ امهاف»، شوهر کامالا هریس را به خدمت گرفته، خبر داد. طبق این توافق این شرکت مشهور به «ویلکی فار اند گلگر» قبول کرده که دست کم 100 میلیون دلار خدمات حقوقی خیریه را در طول دور دوم ریاست جمهوری او انجام دهد.
به نوشته سی‌ان‌ان «این یک نمونه دیگر از معامله کردن شرکت‌های سرشناس با کاخ سفید است همچنان که ترامپ شرکت‌ها را به خاطر همکاری با دشمنان سیاسی مفروضش هدف می‌گیرد.»
امهاف قبل از اعلام توافق از سوی ویلکی در واکنش به این موضوع گفت: «حاکمیت قانون مورد حمله قرار گرفته است. دموکراسی مورد حمله قرار گرفته است. همه ما وکلا باید هر آنچه که می‌توانیم انجام دهیم تا با این روند مقابله کنیم.»
معاون رئیس جمهور سابق آمریکا که در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر 2024 به ترامپ باخت همچنین گفت: «هر چند ترس مسری است اما شجاعت نیز مسری است.»
کد خبر 934980 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر ویژه باراک اوباما کامالا هریس دونالد ترامپ

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/809636/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پشت پرده کمبود روغن خوراکی در بازار

عکس | جاذبه‌های گردشگری تبریز در نوروز 1404

واکنش فلاحت پیشه به تهدید کیهان برای ترور ترامپ: غلط‌های خود را به نام ایران مطرح نکن

اجرای عملیات باستان‌شناسی در قلعه تاریخی مرند

نخستین بیانیه‌ی مهدی کروبی بعد از رفع حصر: خود را متعهد می‌دانم از حقوق شرعی، قانونی و آزادی‌های مشروع مردم دفاع کنم

بازیکنان پرسپولیس بدون مصاحبه آزادی را ترک کردند

رهبر معظم انقلاب درگذشت قاضی نیری را تسلیت گفت

سروش: حال خوبی ندارم، عذرخواهی می‌کنم

خلاصه بازی آلومینیوم 1-1 سپاهان (لیگ برتر ایران)

پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت قاضی نیری

ماجرای مرگ ناگهانی نرگس محمدپور، خانم دکتر جوان در تبریز + عکس

سامانه بارشی از شمال شرق کشور خارج شد

نمایی از هوای ابری اهر در قاب دوربین شهروندخبرنگار + فیلم

توقیف موتور سنگین‌های قاچاق در محمودآباد

2 هزار لیتر سوخت قاچاق در ارومیه کشف و ضبط شد

حوالی بلوار کشاورز - تهران

درخشش بانوی کهگیلویه و بویراحمدی در جشنواره رهاورد سرزمین نور

تصادف مینی‌بوس حامل 26 ‌دانش‌آموز ‌تیزهوش‌ در جاده ملکان – بناب

تبریز میزبان اردوی تیم ملی هاکی چمنی 11 نفره بانوان

تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام نیری

پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام نیری

از افزایش 5 برابری ظرفیت انتقال خوراک اتیلن تا عبور از گلوگاه توسعه پلی‌اتیلن سنگین پتروشیمی تبریز

پیام تسلیت رهبر انقلاب برای درگذشت حجت‌الاسلام نیری

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام نیری

پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت خواهر مکرمه حجت‌الاسلام والمسلمین قمی

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت خواهر حجت‌الاسلام والمسلمین قمی

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت خواهر حجت‌الاسلام قمی

طغیان رودخانه «کهمان» در لرستان + فیلم

زندانی‌ها باید ثابت کنند که توبه واقعی کرده‌اند

پیام رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام نیری

صدای سه تار بختیاری کاسه لا ترک ویژه / معرفی و تست صدا

تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی سرمایه‌گذاری است

اجرای 85 پروژه مرمتی و زیر ساختی حوزه میراث در آذربایجان ‌غربی

تشکل‌ها و گروه های مردمی باید برای توسعه سرمایه گذاری وارد میدان شوند

ذخیره آب دریاچه سد مهاباد 141 درصد کاهش یافت

14 نفر در اثر دو فقره تصادف در آذربایجان غربی مصدوم‌شدند

بارش شدید باران موجب آبگرفتگی معابر شهرهای جنوب آذربایجان غربی شد

پایان جشنواره نمایش اسب‌های اصیل در پارس‌آباد

صرفه‌جویی 1.5میلیون مترمکعبی آب با مسدود شدن چاه‌های غیرمجاز

خرده‌فروشی مسکن به جای فروش میلی‌گرمی طلا! | چگونه تب خرید طلای آنلاین فروکش می کند؟

جنجال زن جوان نزدیک به ترامپ؛ لورا چگونه باعث اخراج مقام‌های امنیتی شد؟

گاردین: ایلان ماسک ممکن است بزودی کاخ سفید را ترک کند

یک ایرانی در نیمه‌نهایی والیبال لهستان

علت واژگونی سرویس دانش‌آموزان دختر ملکانی چه بود؟

قتل پسر خانواده توسط مادر و خواهر در شاهین دژ

رانش زمین در مسیر پیرانشهر-میرآباد

عکس‌های دیده‌نشده از دوران کودکی ریحانا

مناسبت روز/ جمعه، 15 فروردین‌ماه

حرکت خطرناک هواداران تراکتور در ورزشگاه یادگار امام

عاملان قطع درختان جنگلی در مشگین‌شهر دستگیر شدند